Servicii


Transport
SC M.M. INDUSTRY SRL asigura colaboratorilor sai transportul, acesta realizandu-se prin intermediul autoturismelor din parcul auto propriu.

Urmare a unei munci asidue si a unei ambitii de fier, de la momentul infiintarii si pana in prezent, am dezvoltat un puternic patrimoniu intangibil, care se reflecta intr-o baza de furnizori si clienti permanenti, contracte de colaborare cu societati puternice, o reputatie solida tradusa in bonitate si solvabilitate in raport cu bancile si colaboratorii.

Echipamente si prelucrare deseuriDin dorinta de a ne usura munca si a obtine o calitate exceptionala a acesteia am investit in utilaje, astfel patrimonial societatii s-a conturat prin detinerea de echipamente specifice unei astfel de activitati.
Societatea noastra asigura containere specializate pentru depozitarea temporara a deseurilor reciclabile de aluminiu, mijloace de incarcare si transport specializate, adecvate pentru transportul deseurilor reciclabile.
Pe langa serviciile de transport, cantarire, sortare si depozitare oferite, investim in dezvoltarea de noi sisteme de incarcare si prelucrare a deseurilor reciclabile de aluminiu.