MM INDUSTRY


Suntem un grup orientat spre a sustine dezvoltarea sociala, acest lucru reflectandu-se in toate actiunile noastre cotidiene, prin dialogul continuu cu institutii, organizatii si societati, astfel incat garantarea maximei noastre disponibilitati in gasirea unei solutii si venirea in intampinarea oricarei cereri este in mod neindoielnic o certitudine.


S.C. M.M. Industry S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si îsi desfasoara activitatea in domeniul comercializarii produselor feroase si neferoase, societatea fiind prezenta din punct de vedere comercial in toata piata de metale si feroaliaje.

Urmare a unei munci asidue si a unei ambitii de fier, de la momentul infiintarii si pana in prezent, am dezvoltat un puternic patrimoniu intangibil, care se reflecta intr-o baza de furnizori si clienti permanenti, contracte de colaborare cu societati puternice, o reputatie solida tradusa in bonitate si solvabilitate in raport cu bancile si colaboratorii.

In slujba clientilor nostri, pentru a satisface cererile acestora si a imbunatatii zilnic organizarea si servicile oferite, punem atat experienta bogata a personalul calificat precum si a echipei manageriale.

Echipa noastra, depozitul propriu, parcul auto si mai ales motivatia echipei isi propun sa creeze:
Un management de excelenta.
O societate competitiva prin excelenta.